• 27.09.2019
    Bölümümüz öğrencilerinden, 1. sınıfa yeni kayıt olan ve hesabı olmayan öğrencilerin, fakültemiz öğrenci işleriden gelen bilgileri doğrultusunda öğrenci bilgi sistemi hesapları oluşturulmuştur. Kullancı adınız öğrenci numaranız ve ilk şifreniz "gg-aa-yyyy" formatında olacak şekilde doğum tarihiniz olarak ayarlanmıştır. Sistem ilk girişde güvenlik nedeniyle şifrenizi değiştirmenizi isteyecektir.  Öğrenci işlerinden bazı öğrencilerin doğum tarihleri bölümümze ulaştırılmamıştır. Bu nedenle bazı öğrencilerin ilk şifreleri de öğrenci numaralarıdır. Lütfen doğum tarhiniz şifre olarak denediğinizde sisteme giremiyorsanız öğrenci numaranızı şifre olarak deneyiniz. Ayrıca sisteme girdikten sonra e-mail bilginizi kontrol ediniz.
    Eğer hatalı ise düzeltiniz.Sisteme erişimde sorun yaşayan öğrencilerimizin Araş. Gör. Barış Tekin Tezel'e ulaşmaları rica olunur.