Hack4City Etkinliğinden Güzel Haber

6-8 Ekim 2017 tarihleri arasında ilgili kamu kurumları, üniversite ve destekçi firmalarca İzmir'de gerçekleştirilen ve "Better Urban Transportation (Daha İyi Bir Şehiriçi Ulaşımı)" temalı Hack4City etkinliğinden gururlandırıcı bir güzel haber: Bölüm lisans öğrencimiz Mehmet Kaan Keleş'in, farklı bölüm ve üniversitelerdeki arkadaşlarıyla oluşturduğu The Neighborhood takımı, "The Crowd Avoiding System" başlıklı çalışmalarıyla hackhathonun final sunumuna katılan yirmi takım arasından 3. olmuştur. Takımın diğer elemanları: Yıldızhan Göçmen (DEÜ İşletme), Cem Güngör (Ege Üniv. Matematik), Buğra Sıraç Gümüş(Yaşar Üniv. Uluslararası Ticaret ve Finansman), Oytun Cevre ve Ege Şenli (Yaşar Üniv. Endüstri Mühendisliği).

Bölüm öğrencimizi ve tüm takım arkadaşlarını bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, diğer öğrencilerimizin ve üniversitemizin nice benzeri başarılarına örnek olmasını umuyoruz.