Mezunlarımızın Girişimcilik Başarısı

Bölümümüz 2017 lisans mezunlarından Mehmet Oğuz Yardımcı ve Mert Kutay Sezer'in, TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı (BiGG) kapsamında önerdikleri "Beyin Fonksiyonları Geliştirme Mobil Uygulaması" başlıklı projeleri 1 Ekim 2017 tarihi itibariyle desteklenmeye uygun bulunmuştur. 2017-2018 Öğretim yılında bölümümüz yüksek lisans programına da başlamış olan öğrencilerimiz, bölüm öğretim üyesi Doç.Dr. Murat Erşen Berberler'in akademik danışmanlığında proje başvuru süreçlerini tamamlamış, geçtiğimiz haftalarda Depark bünyesinde Magnus Yazılım adlı şirketlerini kurmuş ve Beta binasında yazılım geliştirme faaliyetlerine resmen başlamışlardır. Projenin yazılım tarafını oluşturan öğrencilerimiz dışında ekipte, ayrıca iki uzman psikolog ve bir grafiker yer almaktadır.

Bölüm öğrencilerimizi ve tüm proje ekibini bu önemli başarılarından dolayı tebrik ediyor, diğer lisans ve lisansüstü öğrencilerimizin benzeri çalışmalarına örnek olmasını diliyoruz.