İzmir Üniversiteleri Platformu Teknoloji Günleri

Dokuz İzmir üniversitesini aynı çatı altında toplayan “İzmir Üniversiteleri Platformu" (İÜP) tarafından 24-25 Aralık 2019 tarihlerinde akademiden girişimcilik dünyasına kadar katılımın gerçekleştiği ulusal çapta bir “İzmir Üniversiteleri Platformu Teknoloji Günleri” etkinliği düzenlenmiştir. Teknoloji Günlerinde, bölümümüz öğretim üyesi Doç.Dr.Emel KURUOĞLU KANDEMİR, yüksek lisans öğrencilerimiz İsmail CANOĞLU ve Büşra YAĞCI ayrıca Akran eğitimlerinde lisans öğrencilerimiz görev almışlardır.

“DİJİTAL VATANDAŞLIK: Bağımlı ve Zorba Olma, İnterneti Bilinçli ve Güvenli Kullan” projesi kapsamında 19-20 Ekim 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen “Akran Farkındalığı Eğitimi” ve 9 Aralıkta sonlanan akran görüşmeleri değerlendirmelerinin sonuçları panelde sunulmuştur.